Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Kamarai tagdíj 2014-re

2014 January 6, Monday. 14:47

Amint arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk, az Országgyűlés 2011. november 21-én módosította a gazdasági kamarákról szóló törvényt. A módosítás értelmében valamennyi – kamarai tag és nem kamarai tag - társas és egyéni vállalkozásnak kérvényeznie kell kamarai nyilvántartásba vételét a székhelye szerint illetékes kereskedelmi és iparkamaránál.

 

A kamarai tagdíj befizetése idén is kötelező, ennek díja 5000 Forint/év, befizetési határideje pedig 2014. március 31-e.

 

Kérjük Önöket, hogy a fentiekben említett kamarai hozzájárulást, minden vállalkozásuk (társas és egyéni vállalkozások) tekintetében elutalni szíveskedjenek.

 

A területi kamarák elérhetőségét és bankszámlaszámát  ide kattintva érhetik érhetik el.

 

Az összeg átutalásánál a közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni a cég adószámát és a „kamarai hozzájárulás” szöveget.

Az utalás összege: 5000 Forint / év

Amennyiben a közlemény nem kerül pontosan kitöltésre, úgy a befizetett összeg elvész, azt nem tudják azonosítani.

 

Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben valamely vállalkozás Agrárkamarai és Kereskedelmi kamarai regisztrációra kötelezettek között is szerepel, úgy ő a választása szerinti kamarában kötelezett megfizetni a díjat. Ez esetben kérjük a tisztelt ügyfeleket a másik érintett kamara tájékoztatására, mellékelve a befizetési és regisztrálási adatok másolatát is!

 

A 2013-as kamarai regisztrációs díj 2014. január 31-ig pótolható.