Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Munkatársaink

 

 

Farkas Boglárka

Ügyvezető

 

Regisztrált mérlegképes könyvelő és TB ügyintéző. Egyetemi diplomáját a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetemen, számvitel főszakirányon szerezte 2008-ban. Saját vállalkozásban 2005 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel.


 

 

Hubják Beatrix

Irodavezető

Főiskolai diplomával rendelkezik. Korábban egy multinacionális vállalatnál dolgozott pénzügyi szakterületen, de feladata volt a számlázás és a könyveléssel való együttműködés is. Könyveléssel több, mint 10 éve foglalkozik. 2008 óta dolgozik az Energens Kft-nél irodavezetőként.

 


 

Gaálné Békés Mária

Főkönyvelő

 

2009 óta az Energens csapatának egyik alappillére. Főkönyvelőként ő felelős a szakmai helytállásért, adó- és jogszabályi megfelelésért. Főiskolai diplomával és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezik.

  


 

 

Illés Judit

Ügyvezető helyettes, pénzügy

Főiskolai diplomáját a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai karán pénzügy szakon szerezte. Korábban több multinacionális vállalatnál dolgozott pénzügyi területen. Az Energens Kft csapatához 2020. júniusában csatlakozott.

 


  

 

Bajári Alexandra

Bérszámfejtő, munkaügyi előadó
 

Bérszámfejtői és TB ügyintézői szakirányú képesítéssel rendelkezik. Az Energens Kft-nél 2017 óta végzi az ügyfeleink teljes körű bér- és TB számfejtési feladatait. Feladata továbbá a bérszámfejtéshez kapcsolódó adatszolgáltatások, kimutatások és statisztikák elkészítése is. 

 


 

 Vida Nóra

 Mérlegképes könyvelő

 

Mérlegképes könyvelő. Pénzügyi és számviteli ügyintéző, felsőfokú képesítéssel is rendelkezik. Az Energens Kft csapatához 2018. áprilisában csatlakozott. Cégünknél főleg a bank, tárgyi eszközök és szállítói számlák könyvelésével fogllkozik. Ezen kívül az egyéni vállalkozó ügyfeleink első számú kapcsolattartója.

...............................................................................................................................................................................

 


 Almádi Gabriella

 Mérlegképes könyvelő

 

Mérlegképes könyvelő. Pénzügyi és számviteli ügyintéző, felsőfokú képesítéssel is rendelkezik. Az Energens Kft csapatához 2018. szeptemberében csatlakozott. Cégünknél teljes körű könyvelési feladatokat lát el. Fő specialitása a vállalkozások mutatószámok alapján törénő elemzése, ebből készítette el diploma-munkáját is.

 

...............................................................................................................................................................................

 

 

 Balázs Bernadett

 Mérlegképes könyvelő

 

Pénzügyi és számviteli ügyintéző, vállalkozási mérlegképes könyvelő. Az Energens Kft csapatához 2018. augusztusában csatlakozott. Cégünknél teljes körű könyvelési feladatokat lát el. Ezen kívül aktívan részt vesz a cégek ellenőrzésében, bevallások készítésében is.

 


 

 

Egri Eszter

Mérlegképes könyvelő

 

Mérlegképes könyvelő, pénzügyi és számviteli ügyintéző, közgazdász diplomával rendelkezik. 2019. október óta tagja az Energens Kft-nek. Cégünknél főként az egyéni vállalkozók kapcsolattartója, de széleskörűen részt vesz a cégek könyvelésében és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátásában is.

 


 

 

Lovasi Balázs

Számviteli ügyintéző

 

Jelenleg tanulmányait végzi a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy és Számviteli karán, 2019. október óta tagja az Energens Kft-nek. Cégünknél aktívan részt vesz a cégek, és egyéni vállalkozók könyvelésében.