Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Munkatársaink

 

 


 

Farkas Boglárka

Ügyvezető

 

Regisztrált mérlegképes könyvelő és TB ügyintéző. Egyetemi diplomáját a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetemen, számvitel főszakirányon szerezte 2008-ban. Saját vállalkozásban 2005 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel.


 

 

Hubják Beatrix

Irodavezető

Főiskolai diplomával rendelkezik. Korábban egy multinacionális vállalatnál dolgozott pénzügyi szakterületen, de feladata volt a számlázás és a könyveléssel való együttműködés is. Könyveléssel 10 éve foglalkozik, bérszámfejtéssel és munkaügyi feladatok ellátásával 5 éve. 2008 óta dolgozik az Energens Kft-nél irodavezetőként.

 


 

Gaálné Békés Mária

 Főkönyvelő

 

2009. óta az Energens csapatának egyik alappillére. Főkönyvelőként ő felelős a szakmai helytállásért, adó- és jogszabályi megfelelésért, valamint az ügyfeleink szakmai kérdéseinek megválaszolásánál ellenőrzi azok helyességét és valódiságát. Főiskolai diplomával és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezik, szaktudását folyamatosan karbantartja és bővíti. Ügyfeleink beszámolóinak nagy részét is ő készíti, felügyeli.

 


 

 

Bajári Alexandra

Bérszámfejtő, munkaügyi előadó
 

Bérszámfejtői és TB ügyintézői szakirányú képesítéssel rendelkezik. Az Energens Kft-nél 2017 óta végzi az ügyfeleink teljes körű bér- és TB számfejtési feladatait. Feladata továbbá a bérszámfejtéshez kapcsolódó adatszolgáltatások, kimutatások és statisztikák elkészítése is. 

 


 

 

Sipos Veronika

Könyvelési asszisztens

 

Főiskolai diplomával rendelkezik, 2018. januárjától erősíti az Energens-csapatot. Az egyéni vállalkozások kiemelt szakértője, de gazdasági társaságok könyvelésével is foglalkozik. Sok éves adminisztrációs és irodai tapasztalattal rendelkezik, kiválóan gondolkozik rendszerben. Folyékonyan beszél angolul, ezért külföldi ügyfeleinkkel is ő tartja a kapcsolatot.

 


 

 Vida Nóra

 Könyvelési asszisztens

 

Pénzügyi és számviteli ügyintéző, felsőfokú képesítéssel rendelkezik. Az Energens Kft csapatához 2018. áprilisában csatlakozott. Cégünknél főleg a bank, tárgyi eszközök és szállítói számlák könyvelésével fogllkozik. Ezen kívül az egyéni vállalkozó ügyfeleink első számú kapcsolattartója. A mérlegképes könyvelői képesítésének megszerzése folyamatban van.

...............................................................................................................................................................................

 


 Almádi Gabriella

 Könyvelési asszisztens

 

Pénzügyi és számviteli ügyintéző, főiskolai diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzi, megszerzése 2019. év elején várható. Az Energens Kft csapatához 2018. szeptemberében csatlakozott. Cégünknél teljes körű könyvelési feladatokat lát el. Fő specialitása a vállalkozások mutatószámok alapján törénő elemzése, ebből készítette el diploma-munkáját is.

 

...............................................................................................................................................................................

 

 

 Balázs Bernadett

 Könyvelő

 

Pénzügyi és számviteli ügyintéző, vállalkozási mérlegképes könyvelő. Az Energens Kft csapatához 2018. augusztusában csatlakozott. Cégünknél teljes körű könyvelési feladatokat lát el. Ezen kívül aktívan részt vesz a cégek ellenőrzésében, bevallások készítésében is.