Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Rólunk mondták

Ügyfélelégedettségi kérdőív eredményéért kattints IDE!

 

 

"Minden időben megtörténik, nem kell 6-12 hónappal korábbi ügyek miatt felmerülő kérdésekre választ keresni, rendszeres tájékoztatás az aktuális eredményről és egyéb adatokról."

Magyar Balázs, ügyvezető, ZMAX Biztonságtechnika Kft.

 

"Így 1 hónappal a könyvelés átadás-átvétel után szeretném egyrészt megköszönni nektek a munkát, másrészt visszajelzést adni: elképesztően jó Szandival és Balázzsal dolgozni, pontosak és mindenre részletesen + gyorsan válaszolnak.

Szóval örülök, hogy rátok esett a választásunk."

SB

 

"Annak idején egy hosszú elvárás listával jelentünk meg Nálatok. Az első egyeztetés után nem kerestünk tovább. Jó döntés volt! A cég életében a könyvelő egy bizalmi funkció, belső családtagként belelát a cég életébe a legapróbb részletekig, ő az, aki megfelelő szakmaisággal ad tanácsot, eljár a cég érdekében, rendben tartja a pénzügyeinket, no és minden körülmények között lehet rá számítani. A kiváló kapcsolaton kívül többek közt ezért szeretünk együtt dolgozni Veletek."

Koller György - CEOS Kft.

 

„Olyan könyvelő szolgáltatást kerestünk, amely teljes egészében leveszi ezt a terhet a vállunkról, amely mellett nyugodtan hátradőlhetünk, és foglalkozhatunk a fő tevékenységünkkel. Az Energensnél megtaláltuk, amit kerestünk.”

Bárdos Pál Péter - Beck and Partners Intelligence Kft.

 

“Készségesek, pontosak, kedvesek a lányok, szívesen jövök mindig.”

Soós Tamás - Eiger Kft.

 

"Az ENERGENS Kft-re csak úgy tudok tekinteni, mint a csapatunk részére. Nélkületek nem tudnánk nyugodtan aludni és dolgozni. Szakmai tudásotokra biztosan építhetjük a vállalkozásunkat. A sikerünk részesei vagytok." 

Bakos Gábor Antal – EXARO Kft.

 

"Az iroda mindig időben értesít következő teendőimről. Mindig elérhetőek, probléma esetén konstruktív hozzáállás,kimerítő szakmai válasz a kérdésekre."

Illés Judit – First Line Experts Kft.

 

"Az Energens ma azon ritka könyvelőirodák közé tartozik, ahol az ügyfél minden pillanatban fontos. Naprakészek, gyorsak, rendkívül kedvesek és nem utolsó sorban emberi nyelven kommunikálnak az ügyféllel. Minden kérdésre, kérésre, kételyre készségesen válaszolnak, ezáltal a közös munka hatékony, gördülékeny, így sokkal kevesebb a hiba lehetőség. Szívvel ajánlom mindenkinek ezt a csapatot! "

Biró Bernadett - Ceos Kft. 

 

"Az Energens Kft. csapata  mindig kedvesen, készségesen  nyújt szakmai segítséget, jelentősen megkönnyítve vállalkozásunk munkáját"

Magyari János - MM-Perfect Szerkezet Kft. 

 

"Szinte családias viszonyban vagyunk, maximális a bizalmam irántatok mind szakmailag mind emberileg. Tökéletes az ügyfélkapcsolatotok, és a hozzáállásotok a partnereitekhez."

Szabó József - Szabeko Bt.

 

Azért szeretek az Energenssel dolgozni mert mindent precízen és pontosan végeznek. Közvetlen hangvételű minden beszélgetés és találkozás. Már régóta kerestem egy olyan könyvelőirodát, ahova szívesen telefonálok vagy megyek be személyesen.

Bármilyen problémát gyorsan megoldanak, és így biztos kezekben tudom a cégem könyvelését mióta együtt dolgozunk. Határidők lejárta előtt mindig figyelmeztetnek és ez hatalmas könnyebbség a számomra, úgyhogy jó döntés volt a irányukba történt váltás.”

Miklovicz Péter – Gordius Solutions Tender Kft.

 

„Hihetetlen rugalmas volt a váltás a korábbi könyvelőnkről az Energenshez. Értik az adózás minden csínját binját, lehet parkolni, és mindig kedvesek ha megyünk vagy szükségünk van valamire.”

Bóta Katalin – Global Adrenalin Services Kft.

 

„Pontos, megbízható csapat, gyors reakció idővel. Kérdéseimre teljes körű választ kapok, és mindig segítőkészek vagytok! Köszönöm a munkátokat!”

Polgár Noémi – Polgár Látásgondozás

  

Ilyen egy remek könyvelő csapat: figyelmes, pontos, precíz és ultra kedves, mosolygós Csak ajánlani tudom az Energens-t!”

Botka Zsolt – Health At Work Kft.